Over Rijschool Tubée

Veilig & verantwoord autorijden

Rijschool Tubée

Meet your instructor

Mijn naam is Rico Tubée, oprichter en trotse eigenaar van Rijschool Tubée. Sinds maart 2019 ben ik begonnen als rijinstructeur voor het B rijbewijs. Mijn ervaring zat al in het les en leidinggeven, maar wilde dit naar een niveau brengen van volledige zelfstandigheid en 1op1 begeleiding. Het leuke aan dit vak is de interactie met elke leerling. Iedereen is anders en kijk daarom altijd per persoon naar wat het beste bij jou aansluit. Wees niet bang om fouten te maken. Hier leer je het meest van! Iedereen heeft het tenslotten moeten leren.

 

Kwaliteit, positiviteit, inleving en plezier zijn voor mij de belangrijkste aspecten die leiden tot de beste prestaties. Dit zorgt ervoor dat ook jij na het behalen van je rijbewijs veilig, verantwoord en met plezier de weg op kan! Rust, geduld en bekwaamheid is wat je verder van mij kunt verwachten.

In welke regio's kan ik
rijles volgen?

Rijschool Tubée is actief in regio Zuid-Holland. Wil jij ook direct of binnenkort beginnen met rijles? Klik dan op jouw regio voor meer informatie.

Begin met rijlessen in de regio’s:

Berkel en RodenrijsBleiswijkDelftLeidschenveenNootdorpPijnackerRijswijkZoetermeer

Je rijbewijs geeft jou de vrijheid die je altijd al wilde hebben.

Kwaliteit, positiviteit, inleving en plezier zijn voor mij de belangrijkste aspecten om tot de beste prestaties te komen. Dit zorgt ervoor dat ook jij na het behalen van je rijbewijs veilig, verantwoord en met plezier kunt autorijden! 

Wat vinden anderen van Rijschool Tubée

jaimy ruwaard
jaimy ruwaard
2023-06-15
Hele goede rijschool raad het aan 👍🏻👍🏻 Goede uitleg en super chill
Quincy Mers
Quincy Mers
2023-06-06
Aardige man, weet goed de regels en legt duidelijk uit wat je moet doen en hoe je iets moet doen.
Bastiaan Beukers
Bastiaan Beukers
2023-06-01
Ik vind het en hele fijne rijschool. Alles word super fijn uitgelegt en ook heel rustig. Er word precies gekeken hoeveel lessen je nog nodig hebt voor je examen en alles word tot de kleinste puntjes op die i gezet. Ik geef deze rijschool 5 sterren
Kevin Rooy
Kevin Rooy
2023-05-07
Ik kreeg les van 2 andere rijscholen maar omdat ik een moeilijke leerling was konden zij mij niet helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Rico kon dat echter wel d.m.v. zijn kennis, inzet, geduld en motivatie. Zijn lessen waren leerzaam en leuk :) Nogmaals bedankt voor je hulp Rico!
leander vierhout
leander vierhout
2023-05-07
Fijne instructeur die een heldere uitleg geeft en altijd rustig blijft in de auto. In één keer geslaagd. Thanks, Rico!
Quincy A
Quincy A
2023-04-26
Rico is een enorm relaxte instructeur die tegelijkertijd professioneel en methodisch te werk gaat om je zo snel mogelijk te laten slagen. Heb altijd met plezier bij Rico in de auto gestapt. Uiteindelijk ben ik door hem in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Zeker een aanrader voor iedereen!

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Chat openen
Hallo,
Hoe kan rijschool Tubee je helpen?
Laat een berichtje achter en ik antwoord zodra het kan.