Hieronder vind je info over de rijlessen

Leerlingen informatie

Eindelijk is het zover!

Je gaat of wilt gaan starten met rijles

Er gaat een wereld voor je open; niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, niet meer hoeven vragen aan jouw vrienden of ouders die wel hun rijbewijs hebben, om jou te halen of brengen…kortom…VRIJHEID!!!

 

Het halen van je rijbewijs is een mijlpaal. Belangrijk natuurlijk om je goed te oriënteren en te kiezen voor een rijschool die bij je past, een rijschool die jou vrijblijvend adviseert en het juiste lespakket op jouw wensen afstemt, een rijinstructeur die gemotiveerd is en zich 100% voor jou inzet.

Op weg naar jouw rijbewijs, op weg naar jouw vrijheid!

Welke rijschool moet ik kiezen? Er zijn er zoveel!
Bij Rijschool Tubée kies je voor een rijschool die zeker niet duur is. Een rijschool waar jij een goed gevoel bij hebt en gemotiveerd raakt om de weg op te gaan. Je hebt één instructeur die het hele traject met jou doorloopt. Iemand die kwaliteit levert, jou op je gemak stelt, geduld heeft, vertrouwen geeft, plezier laat beleven, kortom iemand die jou zo goed mogelijk voorbereid op het examen.    

Proefles
Jouw proefles is vrijblijvend en gratis! Je krijgt hierin een goed beeld van wat je richting het examen kunt verwachten. Een beeld van jouw rijinstructeur en de lesauto. Je krijgt les van 1 vaste instructeur, wel zo prettig!

Theorie

Dit onderdeel is voor eigen verantwoording. Wij adviseren om dit zo vroeg mogelijk te plannen of al behaald te hebben voor je met rijles start. Zonder theorie kan het praktijkexamen niet worden aangevraagd. De geldigheidsduur van het theoriecertificaat is 1,5 jaar. 

Rijlessen

Elk persoon is anders, bij Rijschool Tubée wordt volgens het boekje gewerkt. Daarnaast wordt er per persoon gekeken naar welke begeleiding het best aansluit. Kwaliteit, positiviteit, inleving en plezier zijn van belang om tot de beste prestaties te komen. Je gaat ook pas examen doen als je er klaar voor bent! Het kan dus betekenen dat je iets meer of minder lessen nodig hebt dan het gekozen pakket. Fouten maken? Wie maakt ze niet? We hebben het tenslotte allemaal moeten leren!            

Examen reserveren

Er zijn twee dingen die je zelf moet regelen. 1 is het invullen van een gezondheidsverklaring/eigen verklaring. 2 is het machtigen van de rijschool. Dit kun je beide regelen op mijn.cbr.nl. Inloggen doe je met digi-d. Jouw instructeur geeft aan wanneer dit moet regelen.                   

Het examen

Eindelijk is het dan zover, je mag afrijden! Na een goede voorbereiding ben je er klaar voor. Je neemt je ID en reflectieformulier mee! Het examen rij je vanaf het CBR met een examinator. Dit duurt ca. 30-35 minuten.

Direct na het examen hoor je of je geslaagd bent.

Geslaagd en nu?

Maak een afspraak bij jouw gemeentehuis en heb binnen 5 werkdagen het roze pasje naar jouw vrijheid!

Meer vragen?

Kijk of jouw antwoord staat bij de FAQ of neem contact op via info@rijschooltubee.nl. Gegarandeerd reactie binnen 24uur!

Mis je leerlingen informatie? laat het ons weten...

Het rijbewijs geeft jou de vrijheid die je altijd al wilde hebben.

Kwaliteit, positiviteit, inleving en plezier zijn voor mij de belangrijkste aspecten om tot de beste prestaties te komen. Dit zorgt ervoor dat ook jij na het behalen van je rijbewijs veilig, verantwoord en met plezier kunt autorijden! 

Handige tips en informatie

Wat zit er onder je motorkap?

De vloeistoffen die je moet weten voor je examen. Koelvloeistof, Ruitenwisservloeistof
, Remvloeistof, Oliepeilstok, Olie bijvullen

Snelheid op de snelwegen

De maximum snelheid overdag op snelwegen tegenwoordig niet meer 130 km/h is?   Tegenwoordig is de maximum snelheid 100 km/h op de autosnelweg tussen 6.00

Examenvoorbereiding

Je wilt zo goed mogelijk voorbereid zijn op jouw praktijkexamen. Hier zijn wat tips: Blijf ver vooruit kijken Blijf breed kijken (voorkom tunnelvisie) Maak je

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Chat openen
Hallo,
Hoe kan rijschool Tubee je helpen?
Laat een berichtje achter en ik antwoord zodra het kan.